El dia a dia18 de febrer de 2019

Així hem viscut la Setmana Gastronòmica a la Residència i Centre de Dia Sant Sadurní de Callús

Els usuaris de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu i les seves famílies van gaudir d’activitats relacionades amb el món de la gastronomia: tallers, conferències i col·loquis.

Van començar el dilluns 11 de febrer amb una xerrada sobre alimentació saludable i recomanacions per a la disfàgia, a càrrec de la dietista Marta Fernandez.

També vam fer un taller de galetes amb els alumnes de 2n de primària de l’Escola Joventut de Callús, juntament amb la terapeuta ocupacional, la psicòloga i el treballador social del centre.

Dimecres vam gaudir d’un taller de rebosteria: vam fer un tortell de pasta de full i nata amb l’ajuda del pastisser Miquel Vila.

L’endemà vam fer el col·loqui ‘Què menjàvem quan érem petits’, conduït per l’animadora sociocultural del centre. I vam tancar la setmana amb un dinar especial: ‘Aquest divendres, vostè tria’, un menú deliciós i equilibrat escollit pels usuaris.