Mur d’agraïments

Publica un agraïment

Li comuniquem que les publicacions del mur d’agraïment són validades abans de fer-se públiques. És obligatori completar el camp de "Nom" per enviar el formulari.

Agraiment

Gracias por cuidar de quién más nos necesita y ahora por desgracia no podemos estar cerca de ellos. Gracias por estar ahí, supliendo la carencia familiar. Mucho ánimo, no estáis solos, aunque estemos en casa también estamos ahí con vosotros. Gracias por cuidar a mi padre y a todos los residentes.

Enviat per Remei Pelegrin Guardia

Estada en pràctiques escola el til.ler

Estimades, A totes aquelles que heu fet possible aquesta estada, per el coratge d' apostar per els joves, per entendre'ls i per donar-lis l'oportunitat d' estar aqui, oberts al món i acompanyar- los i sostenir-los en totes les seves pors i alegries. Un regal per tota la vida. Gràcies i Endavant!!

Enviat per Georgina Molet i Galofré

Agraiment

Moltes gracies per cuidar del nostra Pares i Avis. Gracies per la vostra generositat en fer la vostra feina amb un dormiré permanentemente a la cara.

Enviat per Lourdes Más Buchaca

Agradecimiento desde la Escuela Waldorf El Til,ler

Muchísimas gracias por la inmensa oportunidad que le han dado a los alumnos de nuestra escuela de Bellaterra. Ellos han vuelto encantados con la experiencia y los padres de cursos inferiores nos hemos emocionado con la experiencia. Muchas gracias a todo el equipo. Un fuerte abrazo y hasta pronto.

Enviat per Carlos Alonso Amigo

Agraïment a tots els profesionals

Bon dia, el meu pare i els fills volem donar les gràcies i felicitar a tots els equips de treball, perque fan una feina excepcional, amb molta profesionalitat i estimació.

Enviat per Isabel Bravo montero

Agraiment

Moltes gràcies per la feina que heu fet i que esteu fent . Gràcies per l'acompanyament que ens vàreu fer els últims dies del meu pare. Rosa

Enviat per Rosa Cerarols sakadelafont

Agradecimiento profundo

Agradecimiento profundo hacia la institución y a la segunda planta en particular por el cuidado, los «mimos», las atenciones tanto con el paciente, como con los familiares, un trato exquisito que nunca olvidaremos, y perdón si se nos olvida alguien, pero dar las gracias muy especialmente a las enfermeras Eva y Anna, y a las auxiliares, Anna, Ma Angels y Nuria, así como a los doctores Marcia Iparaguirre y doctor Ortega.   Hasta siempre, Ester y Alex.

Enviat per Alex Albarran

Perruqueria

Fa dos mesos que la meva mare és a la Residència Sant Andreu i s'ho passa molt bé. Li va fer molta gràcia l'elecció de l'hereu i la pubilla, i està encantada d'anar cada setmana a la perruqueria.

Enviat per Antònia

Moltes gràcies

El meu tiet va estar ingressat a l'Hospital Sant Andreu i estem molt contents del tracte rebut.

Enviat per Josep Roca