Mur d’agraïments

Publica un agraïment

Li comuniquem que les publicacions del mur d’agraïment són validades abans de fer-se públiques. És obligatori completar el camp de "Nom" per enviar el formulari.

Agraïm de tot cor

Agraïm la gran qualitat humana i professional que vàreu donar al nostre pare Antonio Carrera. Felicitacions Victòria i Guadalupe.

Enviat per Victòria Carrera Calamini

Agradecer el Trato recibido en el Hospital

Lo primero dar las gracias por el personal tan cualificado. Quiero dar las gracias a toda la Tercera planta. Y a los 4 turnos Mañana Tarde Noche y Fines de semana. También a las enfermeras Esther. De la mañana. Y Auxiliares y personal de la limpieza y personal en prácticas. También del turno de tarde. A Elisabeth. Auxiliares y personal en Prácticas. Así mismo al turno de noche. Enfermera. Simone. Auxiliares y al turno de fin de semana. Quiero dar las gracias al. Cocinero. Por su comida. También quiero dar las gracias al personal de la centralita. Y quiero agradecer el trato recibido por parte de. Montserrat Ribera. Y Mireia Pesarrodona y a todas las personas que llevan las Ambulancias. Por los servicios. A y a la Dra.Pilar. Gracias de todo corazón ❤️. Siempre estaré en deuda con todos. Atentamente. Jesús Larrañaga.

Enviat per Jesús Eloy Larrañaga Casero

Agraïments pel tracte rebut

Hola Gemma, Sònia, Pere i Olga En primer lloc, com us han anat les vacances? Suposo que bé. Les teníeu ben merescudes. Jo encara estic de baixa laboral però estic ja bastant bé. (El Pere em va fer bona feina, hehe). No estic al cent per cent però estic bastant bé. Fa ja dies que vaig en moto, això és bon senyal perquè vol dir que o estic millor o que soc una mica irresponsable, però és que m'agrada tan..... hehe. Us volia dir que ja tinc la llaga de l'esquena curada. El dia 30 de setembre em van fer la última cura i un problema menys. El tema de l'anticoagulant fa uns 10 dies que m'ho prenc en pastilles i ja no cal punxar-me dos cops al dia que al final ja no sabia ni on punxar. Dir-vos també que aquí, a l'hospital de Sant Andreu vaig estar molt bé i molt ben atès per tots i totes. Tots vàreu aportar en mi el millor de vosaltres. En guardo un molt bon record. Dins del greu de la malaltia, la part positiva ha estat que he conegut als autèntics herois d'aquesta pandèmia que sou vosaltres. Des del dia 5 d'abril ,que vàrem anar al CAP Bages i després al Sant Joan de Déu, el Parc Taulí, el Vall d'Hebron i el Sant Andreu, d'on en vàreu donar l'alta el 21 de juliol, a tot arreu hi he trobat molt bona gent. Gemma, Sònia, Pere i Olga, i molta més gent que em deixo (em sap greu), moltes gràcies per tot. Francesc Fabregat Talarn 8 d'octubre de 2020

Enviat per Francesc Fabregat Talarn

Agraïment

Agradecimiento profundo hacia la institucion, y a la segunda planta en particular por el cuidado, los «mimos», las atenciones tanto con el paciente, como con los familiares, un trato exquisito que nunca olvidaremos, y perdon si se nos olvida alguien, pero dar las ggracias muy especialmente a las fenfermerad Eva y Anna, y a las auxiliares, Anna,Ma Angels y Nuria, asi como a los doctores Marcia Iparaguirre y doctor Ortega. Hasta siempre, Ester y Alex

Enviat per Alba Mirall

Agraïment

Moltes gràcies per la feina que heu fet i que esteu fent . Gràcies per l'acompanyament que ens vàreu fer els últims dies del meu pare. Rosa

Enviat per Rosa Cerarols sakadelafont

Agraïment a tots els professionals

Bon dia, el meu pare i els fills volem donar les gràcies i felicitar a tots els equips de treball, perquè han fet una feina excepcional amb molta professionalitat i estimació.

Enviat per Isabel Bravo Montero

Estada en pràctiques escola el til·ler

Estimades, A totes aquelles que heu fet possible aquesta estada, per el coratge d' apostar per els joves, per entendre'ls i per donar-lis l'oportunitat d' estar aqui, oberts al món i acompanyar- los i sostenir-los en totes les seves pors i alegries. Un regal per tota la vida. Gràcies i Endavant!!

Enviat per Georgina Molet i Galofré

Agraïment

Gracias por cuidar de quién más nos necesita y ahora por desgracia no podemos estar cerca de ellos. Gracias por estar ahí, supliendo la carencia familiar. Mucho ánimo, no estáis solos, aunque estemos en casa también estamos ahí con vosotros. Gracias por cuidar a mi padre y a todos los residentes.

Enviat per Remei Pelegrin Guardia

Agraïment

Moltes gracies per cuidar del nostra Pares i Avis. Gracies per la vostra generositat en fer la vostra feina amb un dormiré permanentemente a la cara.

Enviat per Lourdes Más Buchaca

Agradecimiento desde la Escuela Waldorf El Til,ler

Muchísimas gracias por la inmensa oportunidad que le han dado a los alumnos de nuestra escuela de Bellaterra. Ellos han vuelto encantados con la experiencia y los padres de cursos inferiores nos hemos emocionado con la experiencia. Muchas gracias a todo el equipo. Un fuerte abrazo y hasta pronto.

Enviat per Carlos Alonso Amigo

Perruqueria

Fa dos mesos que la meva mare és a la Residència Sant Andreu i s'ho passa molt bé. Li va fer molta gràcia l'elecció de l'hereu i la pubilla, i està encantada d'anar cada setmana a la perruqueria.

Enviat per Antònia