Residència i Centre de Dia
de Sant Vicenç de Castellet

És un centre residencial assistit del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que Sant Andreu Salut gestiona des del 21 desembre 2011. La Residència i Centre de Dia Sant Vicenç de Castellet ofereix un espai de vida innovador, obert i sostenible, mostrant la seva vessant més humana i familiar en els seus espais d’atenció residencial. Conjuga la qualitat i la professionalitat dels seus serveis amb la proximitat d’un tracte respectuós, afectiu i familiar, amb un model d’atenció que respecta les preferències de les persones que hi viuen coneixent la seva història de vida, els seus gustos i les seves preferències.

La residència disposa de 60 llits i de 16 places de centre de dia en què l’usuari és atès des del matí fins a l’hora de sopar, quan torna a casa seva. Durant el dia participa en les activitats de lleure, estimulatives i de promoció de la salut que es realitzen al centre.


C/ Poeta Maragall, 20-22 (08295 Sant Vicenç de Castellet)

93.833.14.26

residenciasantvicenç@santandreusalut.cat

Què fem

Oferim el servei de residència i centre de dia amb places públiques i serveis complementaris i de suport. Comptem amb un equip professional compromès, qualificat i preparat per donar suport i portar a terme conjuntament amb la persona gran el seu Pla d’Atenció i de Vida Personalitzat.

Servei mèdic

Servei d'infermeria

Treball social

Fisioteràpia

Teràpia ocupacional

Animació sociocultural

Servei de perruqueria

Podologia

Servei de psicologia

Recepció

Transport adaptat propi (centre de dia)

Servei religiós

Bugaderia

Cuina

Servei de neteja

Sales d'estar amb espais de jocs infantils