Residència i Centre de Dia
Navarcles

La Residència  i Centre de Dia Navarcles és un equipament de titularitat de Sant Andreu Salut, en virtut de l’escissió de l’activitat de gent gran que va portar a terme la Fundació IBADA de Navarcles l’any 2021, que té més de 40 anys d’experiència. Ofereix un tracte personalitzat a les persones ateses, que vol garantir el seu benestar físic i emocional, les relacions interpersonals i la continuïtat dels projectes de vida particulars. Un lloc on viure, compartir la vida i mantenir-se actius.

Disposa de 105 places de residència i 15 de centre de dia. És centre col·laborador del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.


C/ Creueta, 51 (08270 Navarcles)

+34 93 831 00 37

residencianavarcles@santandreusalut.cat

Què fem

La Residència ofereix places privades, públiques i una atenció centrada en la persona. L’equip professional està format pel servei mèdic, el servei d’infermeria, l’equip gericultor, el servei de fisioteràpia, el servei de teràpia ocupacional, el servei de psicologia, la treballadora social, la direcció, administració i cuina. En paral·lel, l’equipament ofereix els serveis externs de podologia, perruqueria i arranjament de roba.

Servei mèdic

Servei d'infermeria

Equip gericultor

Servei de fisioteràpia

Servei de teràpia ocupacional

Servei de psicologia

Treball social

Cuina

Podologia (servei extern)

Perruqueria (servei extern)

Arranjament de roba (extern)