8M a SAS: inaugurada l’exposició “50 anys de futbol femení a Manresa”, a l’Hospital Sant Andreu

En un acte ple de significat i història, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el jardí de l’Hospital de Sant Andreu ha estat l’escenari de la inauguració de l’exposició “50 anys de futbol femení a Manresa – La lluita de la dona en el món de l’esport”. Aquesta exposició, que romandrà oberta al públic fins al dimecres 27 de març, és un reconeixement a les dones que, al llarg de mig segle, han lluitat per fer-se un lloc en el món de l’esport, específicament en el futbol femení.

La Dra. Cloti Morales, comissària de l’exposició, juntament amb la regidora de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Manresa, Isabel Sánchez, i el director general de Sant Andreu Salut, Manel Valls, han participat en la inauguració, destacant la importància de reconèixer la lluita i la tenacitat de les dones en el futbol.

En un moment clau, amb el futbol femení començant a tenir la repercussió que mereix als mitjans de comunicació, aquesta exposició serveix com a homenatge a totes aquelles dones que, amb esforç i dedicació, han obert camí per a les futures generacions.

Des de la Fundació Sant Andreu Salut, ens enorgulleix podem acollir aquesta exposició i convidem a tota la comunitat a visitar-la i a reflexionar sobre els avenços assolits i els reptes que encara ens queden per aconseguir una plena igualtat en totes les esferes de la societat.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields