Innovació i recerca

A Sant Andreu Salut ens formem constantment per estar a l’avantguarda de les noves metodologies i oferir la millor atenció centrada en el benestar de les persones.

Es tracta d’un treball coordinat amb altres institucions públiques, de salut, de tecnologia i amb el món universitari.

Estimulació basal

A Sant Andreu Salut ens adaptem a les pluridiscapacitats i acompanyem a les persones ateses en l’activació del seu desenvolupament a través de propostes atractives, pròximes i significatives amb el mètode Basale Stimulation®.

Llibertat de moviment per persones amb alt grau de dependència

Tots els professionals de Sant Andreu Salut treballem amb la cultura de la mobilitat, evitant contencions i promovent l’autonomia i llibertat de moviment dins i fora del centre.

Tecnologia

Moltes eines tecnològiques afavoreixen l’atenció personalitzada per facilitar la comunicació amb les persones ateses, millorar la seguretat en l’administració de la medicació a través d’una agenda electrònica o garantir la seva seguretat.

Projectes d’innovació

Ens mantenim actualitzats per oferir-vos la millor atenció

Bages Ciència Ciutadana

El projecte té com a objectiu involucrar a la ciutadania en un procés científic d’observació, identificació i anàlisi dels reptes socials que envolten al nostre territori, amb la intenció de generar solucions viables als reptes plantejats.

MÉS INFORMACIÓ (clica aquí)

Estimulació basal

Basale Stimulation® parteix de la idea que des del naixement i fins a la mort són possibles i tenen sentit nous processos de desenvolupament, malgrat les greus limitacions que pugui tenir una persona.

Control Live: un llit articular intel·ligent convertible a cadira de rodes elèctrica

Sant Andreu Salut participa en un projecte de l’empresa manresana Control Live per a provar la V-CHAIR, un Digital Health Smart Care Robot, cadira de rodes elèctrica i llit hospitalari.

Prova pilot pionera per a l’administració de la medicació amb el suport d’una PDA

Sant Andreu Salut hem començat una prova pilot per administrar la medicació amb el suport d’una PDA, una agenda electrònica de butxaca, per millorar la seguretat en l’administració de la medicació i afavorir a l’atenció personalitzada.

Programa Cuidador Expert Catalunya®

Sant Andreu Salut som un dels centres pioners a Catalunya en desenvolupar un programa d’acompanyament i formació de familiars de malalts amb Alzheimer.

Teràpia Assistida amb Gossos per facilitar la participació de les persones ateses en les activitats del centre

Les Teràpia Assistida amb Gossos (TAG) és un mètode terapèutic en què el gos es converteix en coterapeuta. La presència d’aquest animal promou la relaxació i permet reduir la resistència, conscient o no, que algunes persones tenen a participar a les teràpies del centre.

La Musicoteràpia, altament efectiva per a persones amb demència

La musicoteràpia, duta a terme per un professional, fa ús de la música i els seus elements, mitjançant tècniques i protocols específics, amb la finalitat de millorar el benestar integral de la persona.

INNOVACIÓ

En què estem treballant

A Sant Andreu Salut treballem en projectes centrats en la dignitat de les persones, la implementació de la tecnologia i de noves metodologies, així com la formació constant dels nostres professionals.
Desplaça cap amunt

Atenció a les persones grans

Atenció Intermèdia de Salut

Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields