Cuidar la vida
quan es torna delicada

Vetllem pel benestar integral de les persones que atenem i les seves famílies, des de l’individu fins a la seva implicació amb l’entorn. Ho defensem cada dia amb el nostre propòsit: cuidar la vida quan es torna delicada.

Sigui per edat, accidents o malaltia; a Sant Andreu Salut acompanyem en els moments de vida més delicats que transcendeixen a la persona i oferim una atenció especial, puntual o permanent amb un equip professional multidisciplinari en constant innovació.

La nostra feina té un sentit sempre i quan ajudi al benestar integral de les persones ateses i siguem capaços d’impactar positivament a tota la societat.

Tenim vocació de servei, convertim la por i la incertesa de què passarà en la seguretat i la confiança d’estar en les millors mans possibles.

Exaltem i estimem la vellesa, treballem en equip i generem llaços forts entre residents i família fent un acompanyament integral i facilitant recursos.

Treballem en equip i en xarxa per oferir la millor atenció professional, en constant evolució i a l’avantguarda de la recerca i la innovació.

Desplaça cap amunt

Atenció a les persones grans

Atenció Intermèdia de Salut

Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields