Avís legal

Sant Andreu Salut Fundació, titular de la present pàgina web (www.santandreusalut.cat), compleix amb els requisits establerts a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679/EU i amb aquest fi ha creat l’avís legal següent.

SANT ANDREU SALUT FUNDACIÓ

  • Denominació: Sant Andreu Salut Fundació
  • Adreça: Plaça Hospital, s/n 08241 MANRESA
  • CIF: G58666983
  • Telèfon: 93 874 33 12
  • FAX: 93 873 15 04
  • Adreça electrònica: fundacio@santandreusalut.cat
  • Número Registre Inscrita en el Registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya, amb el número 370

L’accés i navegació per la pàgina www.santandreusalut.cat quedarà subjecta a les condicions recollides en aquest “avís legal”, les quals podran ser actualitzades periòdicament i sense avís previ. La navegació per la pàgina web www.santandreusalut.cat implica la perfecta comprensió i acceptació expressa de les esmentades condicions per part de l’usuari.

Sant Andreu Salut es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes a www.santandreusalut.cat podent canviar, suprimir o afegir els continguts i serveis que s’ofereixen, així com la forma amb què aquests apareixen presentats o localitzats.

La informació que contenen aquestes pàgines és vigent a la data de la darrera actualització.

Els continguts de la pàgina, en especial a les referències informatives, excepte expressament que indiquin el contrari, no constitueixen cap tipus d’oferta vinculant. Sant Andreu Salut es reserva el dret a introduir modificacions o ometre parcialment o totalment els actuals continguts del portal quan ho consideri oportú, així com impedir o restringir l’accés de forma temporal o permanent.

Desplaça cap amunt

Atenció a les persones grans

Atenció Intermèdia de Salut

Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields