Sortir de Residències

Search
Close this search box.

Residències

Quina atenció
necessites?

Exposa’ns les teves preferències i
necessitats i us proposem la millor atenció.

A Sant Andreu Salut oferim uns espais segurs i adaptats perquè les persones ateses hi estiguin còmodes en un entorn personalitzat, respectant la seva intimitat i donant continuïtat al seu projecte de vida.

Comptem amb places públiques i privades per a les 5 residències de gent gran repartides entre Manresa, Castellgalí, Callús i Navarcles.

Les Residències de Sant Andreu Salut estan perfectament equipades per mantenir la seguretat i comoditat de les persones ateses, dels visitants i de l’equip professional del centre.

Professional de referència

Les persones ateses compten amb un professional de referència que coneix de ben prop a la persona, li fa un acompanyament i vetlla pel seu benestar.

Pla d’Atenció i Vida

Pla personalitzat, del que hi participa la persona atesa i/o la família, amb l’acompanyament dels professionals del Centre.

Història de vida

La història de vida és un recull d’experiències de la persona atesa explicant des de la seva infància, passant per la seva joventut i fent un recorregut per l’edat adulta. Ens ajuda a conèixer la persona i el seu entorn, per assegurar una atenció personalitzada, una bona convivència i un record de valor per a tota la família.

Quina atenció necessites?

Consulta’ns per rebre informació i tenir una atenció que s’adapti a les vostres necessitats.

Quina atenció necessites?

Consulta’ns per rebre informació i tenir una atenció que s’adapti a les vostres necessitats.

Desplaça cap amunt

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields