Habitatges amb Serveis de Manresa i Navarcles: així gaudim de l’estiu de manera activa i saludable

Els Habitatges amb Serveis de Manresa i Navarcles es troben en ple funcionament, oferint una opció de vida ideal per a persones grans actives que volen mantenir la seva autonomia personal en un entorn segur i confortable. Aquests habitatges no només ofereixen comoditat i seguretat, sinó que també fomenten una vida social activa i saludable. 

Recentment, als Habitatges de Navarcles hem celebrat l’aniversari d’una de les persones que hi viuen. Tots els veïns i veïnes li han signat una carta felicitant-la, i hem realitzat tallers de ball en línia i de risoteràpia, on hem rigut moltíssim! A Manresa, els residents s’entretenen jugant al dòmino i cuinant.

Setmanalment, s’organitzen diverses activitats per a les persones que hi viuen, com celebracions d’aniversaris, classes de ball en línia, tallers de risoteràpia, sessions d’exercici al gimnàs i jocs de taula, entre d’altres. Aquestes activitats no només proporcionen entreteniment, sinó que també ajuden a mantenir els residents actius i compromesos amb la comunitat.

Aquestes activitats ajuden a crear un sentiment de comunitat, socialitzant i fomentant la cohesió de grup, cosa que contribueix a mantenir un estil de vida saludable.

Habitatges adaptats amb serveis bàsics inclosos

Els Habitatges amb Serveis són pisos adaptats i accessibles amb serveis bàsics inclosos, oferint un espai alternatiu a persones grans actives amb autonomia personal. Si esteu interessats a obtenir més informació sobre els Habitatges amb Serveis de Manresa i com formar part d’aquesta comunitat, podeu visitar l’apartat corresponent al nostre web: Habitatges amb Serveis.

Aquest és el moment perfecte per explorar aquesta opció de vida que combina independència, comoditat i una comunitat activa, tot dins d’un entorn segur i adaptat a les necessitats de la gent gran. Els Habitatges amb Serveis de Manresa i Navarcles representen una oportunitat única per viure amb autonomia i qualitat de vida.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields