Els avis i àvies de les residències de Sant Andreu Salut gaudeixen del bon temps

A l’estiu, a les residències i centres de dia de Sant Andreu Salut, a banda d’extremar les mesures per combatre la calor i per estar sempre ben hidratats, també és una època en la qual els ritmes canvien, el dia s’allarga i les visites de les famílies són més sovintejades (i algunes setmanes menys freqüents, ja que hi ha famílies que marxen de vacances).

Aquests canvis de rutines propis de l’època de vacances d’estiu són l’excusa perfecta per proposar i dur a terme activitats amb els nostres avis i àvies que durant la resta de l’any no podem fer. Aquesta última setmana, per exemple, a la Residència i Centre de dia Sant Andreu de Manresa, hem aprofitat les temperatures suaus del vespre per gaudir d’un sopar de germanor a la fresca.

D’altra banda, a la Residència i Centre de dia Sant Vicenç, fa uns dies, vam menjar uns deliciosos gelats i ens vam remullar els peus per pal·liar els efectes de la calor. I, finalment, aquesta setmana, a la Residència i Centre de Dia Sant Sadurní de Callús, hem fet una sortida a les piscines municipals, i hem aprofitat per prendre una beguda ben fresca.

Davant de la calor: aigua, aliments frescos i remullades!

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields