Ampliem el nostre compromís social amb la incorporació de quatre persones treballadores del programa ACOL

A Sant Andreu Salut donem la benvinguda a quatre noves persones treballadores, fruit del nostre compromís social i amb el territori: fem quatre incorporacions en el marc del programa ACOL, un línia de subvencions del Programa Treball i Formació que té com objectiu  millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral, mitjançant actuacions de contractació laboral, actuacions d’acompanyament i, en determinats casos, actuacions de formació. Un programa al qual ens vam adherir el 2021.

Els nous membres de l’equip de Sant Andreu Salut es distribuiran en diverses àrees: una persona s’unirà al magatzem, una al servei de neteja a la Residència i Centre de Dia Mont Blanc, una altre al servei de neteja a la Residència i Centre de Dia Sant Andreu, i una més a la bugaderia de la Residències i Centre de Dia Sant Andreu. Aquesta distribució de tasques demostra la versatilitat i l’ampli abast del programa ACOL dins la nostra organització.

El programa no només s’enfoca en la inserció laboral, sinó també en el seguiment i acompanyament individualitzat dels participants, preparant-los per a futures oportunitats laborals. Els indicadors clau d’èxit han estat la inserció laboral i la millora de l’ocupació, i el nostre compromís amb aquests projectes reflecteix una avaluació positiva continuada.

Un exemple remarcable de l’èxit d’aquesta iniciativa és que, de la primera edició de l’any 2021, les dues persones contractades a través del programa formen part actualment de la plantilla de Sant Andreu Salut amb contractació indefinida. De l’edició del 2022, dues de les quatre persones participants continuen treballant a SAS, una amb contractació indefinida i l’altra temporal. Aquest és un clar testimoni de l’eficàcia del programa i del nostre compromís per fer una diferència real en les vides dels nostres empleats i de la comunitat.

Amb aquestes noves incorporacions, a Sant Andreu Salut reafirmem el nostre compromís amb el desenvolupament social i la inclusió laboral, continuant amb la nostra missió de crear un entorn més just i igualitari per a tots.

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields