Celebrem el Dia Internacional de la Dona amb una exposició dels 50 anys del futbol femení a Manresa, a l’entrada de l’Hospital Sant Andreu

En el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona, a Sant Andreu Salut acollim una exposició dedicada al mig segle de futbol femení a Manresa. La mostra, que es podrà veure del 8 al 27 de març l’entrada de l’Hospital Sant Andreu, forma part de les activitats commemoratives del Dia Internacional de la Dona i ja s’ha pogut veure en altres espais de la ciutat.

L’exposició ofereix un recorregut per la història del futbol femení manresà i no només destaca els èxits esportius sinó també la lluita per la igualtat de gènere en el món de l’esport. La majoria de dones dins del nostre personal reafirma el nostre compromís amb el reconeixement i la valorització de les dones en totes les esferes. I a través d’aquesta exposició, volem fomentar un cop més la igualtat de gènere, la diversitat i la inclusió.

Des de Sant Andreu Salut convidem a visitar aquesta exposició única, a compartir els èxits i els reptes del futbol femení i a unir-se a nosaltres en la celebració del poder transformador de l’esport com una eina més de canvi social i promoció de la igualtat de gènere.

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields