Commemorem el Dia Internacional de la Infermera 2022 del Bages

Se celebrarà dimecres 11 de maig sota el títol ‘Una veu per liderar: invertir en infermeria i respectar els drets per garantir la salut global (CIE)’, en el marc d’un esdeveniment que organitzem,  conjuntament, amb la Fundació Althaia, el Col.legi Oficial d’infermeres i infermers, l’Institut Català de la Salut  i la UManresa.

 

Dia Internacional Infermera

 

Sota el títol Una veu per liderar: invertir en infermeria i respectar els drets per garantir la salut global (CIE), la Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu acollirà, el dimecres 11 de maig a les 16.30 hores, la commemoració del Dia Internacional de la Infermera 2022 del Bages. Serà un acte obert a tothom que està organitzat per la Fundació Althaia, UManresa, ICS, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i Sant Andreu Salut.

L’acte es podrà seguir presencialment o per Zoom a través d’aquest enllaç. Inclourà una conferència sobre el poder de les infermeres i una taula d’experiències titulada Garantir la salut global des de diferents àmbits infermers. També es farà el lliurament de premis del concurs de fotografia #infermeresbages 2022 (per participar-hi, consulteu-ne les bases.

Trobareu el programa de l’acte, pel qual no cal inscripció prèvia, en aquest enllaç.

Activitats paral·leles

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Infermera 2022, se celebraran les següents activitats paral·leles:

  • 3 de maig: taller ‘Eines per a la gestió del conflicte. Per a inscripcions, cliqueu aquí.
  • 14 de maig: Caminada COIB Dia Internacional de la Infermera – Ruta de les Fonts de Navarcles. Cal fer inscripció al COIB.
  • 17 de maig: taller ‘Importància de l’autocura: habilitats emocionals per millorar-la’. Per a inscripcions, cliqueu aquí.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields