Completem la primera avaluació integral de tots els centres i serveis segons el model EFQM d’Excel·lència

Sant Andreu Salut ha fet un nou pas endavant en el nostre compromís amb l’excel·lència en l’atenció en completar la nostra primera avaluació integral segons el model EFQM, una eina reconeguda internacionalment per a la valoració i millora de la gestió de qualitat. Aquesta avaluació ha inclòs tots els centres i serveis de la Fundació, marcant una fita important en la nostra història de millora contínua de la qualitat.

Amb aquesta avaluació de tots els centres i serveis, Sant Andreu Salut no només demostra el seu alt nivell d’adhesió als estàndards d’excel·lència del model, sinó que també ha identificat àrees clau per a futures millores i innovacions. Aquest procés ens ha permès avaluar de manera crítica el rendiment en diferents àrees, incloent la satisfacció de la persona, l’eficiència operativa i la gestió dels recursos.

La finalització d’aquesta avaluació és un reflex del treball constant i l’esforç dels professionals de Sant Andreu Salut. Aquesta realització reafirma el nostre compromís de amb la millora contínua i la prestació d’un servei d’atenció excel·lent.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields