Signem un conveni de col·laboració amb Audioptica: una aliança per millorar la qualitat de vida de les persones que atenem

En un pas més cap a la millora continua del benestar i la qualitat de vida de les persones que atenem i amb problemes de mobilitat, a Sant Andreu Salut ens enorgulleix anunciar la recent signatura d’un conveni de col·laboració amb AUDIOPTICA, una empresa destacada en l’àmbit de l’òptica i audiologia.

Aquesta col·laboració neix de la necessitat de garantir que les persones ateses a les nostres residències i centres de dia tinguin accés a serveis especialitzats sense la necessitat de desplaçar-se, una tasca no sempre fàcil per a elles.

Audioptica, amb un equip d’òptics i audioprotesistes altament qualificats, ofereix els seus serveis directament als centres, ja que estan equipats amb la tecnologia portàtil més avançada i seguint les màximes garanties sanitàries.

Serveis oferts per Audioptica

La col·laboració entre Sant Andreu Salut i Audioptica posa a disposició de les persones ateses diferents serveis:

  • Valoracions òptiques i auditives: Aquest servei permet realitzar una avaluació completa de la salut visual i auditiva de la persona atesa, sigui a petició pròpia o de la seva família. L’objectiu és oferir una atenció completament personalitzada i ajustada a les necessitats específiques de cada individu.
  • Assessorament, subministrament i reparació: Més enllà de les valoracions inicials, les persones ateses podran beneficiar-se dels serveis d’assessorament personalitzat, així com del subministrament i reparació d’ulleres i audiòfons. Això garanteix no només l’accés a equipaments de qualitat adaptats a les seves necessitats, sinó també el suport continuat per a qualsevol incidència o necessitat d’ajustament que pugui sorgir.

La integració d’aquests serveis en el dia a dia de les nostres residències i centres de dia representa un avantatge significatiu per a les persones ateses, ja que elimina les barreres físiques a l’accés a serveis especialitzats i promou una millora tangible en la seva qualitat de vida, especialment en termes de salut òptica i auditiva.

A Sant Andreu Salut, continuem treballant cada dia per oferir els millors serveis i atencions, reforçant el nostre vincle amb els professionals i entitats que comparteixen la nostra visió i valors. Amb aquesta nova aliança, avancem junts cap a un futur on la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten sigui al centre de totes les nostres accions.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields