Curs amb certificat de professionalitat: atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (juliol 2024)

Estem encantats d’anunciar una nova oportunitat de formació professional a la Fundació Sant Andreu Salut, especialment dissenyada per a aquelles persones que desitgen dedicar-se a l’atenció sociosanitària de persones dependents en institucions socials.

Aquest curs, que combina pràctica i teoria, està pensat per oferir una formació completa i de qualitat, garantint que els participants adquireixin les habilitats necessàries per exercir amb competència i sensibilitat. I al final del curs, hi ha la possibilitat d’incorporar-se a la plantilla de la Fundació Sant Andreu Salut.

El curs tindrà una durada total de 450 hores, dividides entre 370 hores de teoria i 80 hores de pràctiques, que es realitzaran a les instal·lacions de l’Hospital de Sant Andreu (C/ Remei de Dalt, 1-3) de Manresa. Aquesta estructura està pensada per proporcionar una experiència d’aprenentatge integral, combinant l’ensenyament teòric amb l’experiència pràctica directament en un entorn real de treball.

El curs començarà el 11 de juliol i es desenvoluparà en un horari de tarda, de 15:00 a 20:00 h, ideal per a aquells que necessiten compaginar els estudis amb altres responsabilitats diürnes.

Inscripcions obertes

Oferim 20 places per a aquesta convocatòria, i els interessats poden inscriure’s ara. Per a la inscripció, és necessari presentar el currículum vitae, una fotocòpia del DNI, i un document que acrediti les formacions requerides, com ESO, EGB, CP o la prova d’accés al CFGM. També és imprescindible el document d’alta i renovació de la demanda d’ocupació (DARDO).

En acabar aquest curs, els participants obtindran un Certificat de Professionalitat en Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials, un reconeixement oficial que els capacitarà per treballar en aquest sector tan demandat.

Per més informació, truqueu a l’Hospital de Sant Andreu al 93 874 33 12 o envieu un correu electrònic a formacio@santandreusalut.cat.

Apunta’t i uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant oportunitat de formar part d’un camp essencial.

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields