El Centre de Dia Sant Andreu acull el projecte “Pinzellades d’experiència i saviesa”, a càrrec de l’alumnat de l’Institut Guillem Catà

El projecte social “Pinzellades d’experiència i saviesa” és una iniciativa artística impulsada per quatre alumnes de l’Institut Guillem Catà que ha tingut lloc al Centre de Dia Sant Andreu. A través de sis sessions, aquest projecte busca fomentar la identitat i el sentiment de pertinença en els participants, alhora que estimula les seves emocions i la seva creativitat, tot proporcionant-los moments de gaudi i benestar.

Durant les sessions, que s’han dut a terme en alguns dilluns dels mesos de març i abril, s’han proposat diverses activitats que comprenen una àmplia gamma d’expressions artístiques. Des de la creació de l’“arbre dels desitjos” fins a l’elaboració de collages, classes de balls, manualitats i pintura, així com la creació de roses de Sant Jordi i la realització de retrats. Amb aquestes, les persones ateses han tingut l’oportunitat d’explorar i desenvolupar la seva creativitat en un ambient lúdic i enriquidor, fent d’aquestes sessions no només una plataforma per a l’expressió artística, sinó també un espai per al creixement personal i la interacció social, afavorint la cohesió i el vincle entre els participant o les persones ateses del centre de dia.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields