El Centre de Dia Sant Andreu obre de nou les portes i reprèn el servei

El Centre de Dia Sant Andreu ha tornat a obrir avui les seves portes, més d’un any després del seu tancament degut a la situació de pandèmia.

El servei es va aturar el 12 de març de 2020 i s’ha pogut reobrir garantint totes les mesures de seguretat. Un retorn emotiu, tant per a les persones ateses com per a les seves famílies, que poden tornar a una certa normalitat en la seva quotidianitat, com per als professionals que donen servei.

Només arribar, les persones ateses han rebut un obsequi de benvinguda, tot i que per elles el gran regal era tornar a un Centre de Dia que portava més d’un any tancat.

Per això, un dels moments més emotius s’ha viscut amb l’actualització del calendari en què cada dia es posa la data i que s’havia quedat aturat en el 12 de març de 2020.

En la represa de l’activitat s’ha dut a terme una primera dinàmica que ha servit de retrobament per les persones ateses que ja eren usuàries del Centre de Dia Sant Andreu i també de presentació per a les noves: un cabdell de llana ha estat el fil conductor per fer presentacions i donar-se a conèixer.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields