El Club Excelencia en Gestión fa entrega del Certificat EFQM a Sant Andreu Salut

En una acte que destaca el seu ferm compromís cap a l’excel·lència i la qualitat en totes les seves gestions, Sant Andreu Salut ha rebut en persona el Segell EFQM d’Excel·lència Europea, un distintiu de gran prestigi. Miquel Romero, director de Serveis i Excel·lència del Club Excelencia en Gestión, ha estat l’encarregat de lliurar aquest reconeixement a Marc Aloy, president de Patronat de Sant Andreu Salut. Aquest acte ratifica l’anunci previ sobre l’obtenció del segell, reafirmant l’èxit de l’entitat en les seves pràctiques de gestió excel·lent.

L’entrega s’ha dut a terme abans de la reunió del patronat de la Fundació, simbolitzant un compromís renovat per continuar avançant en la missió de proveir serveis sociosanitaris de màxima qualitat a la comunitat. Aquest Segell EFQM és un testimoni del treball constant, de la dedicació i de l’innovació que Sant Andreu Salut aplica en totes les seves àrees d’actuació, des de la gestió interna fins a l’atenció directa a les persones.

“Rebre aquest segell reforça el prestigi de Sant Andreu Salut dins del marc de la gestió d’excel·lència i també estableix un precedent important per a l’entitat”, explica Manel Valls, director general de Sant Andreu. “Ens impulsa a seguir treballant amb el màxim rigor i eficàcia en benefici de tota la comunitat que servim”.

Aquesta distinció és el resultat d’un esforç col·lectiu i d’una clara orientació cap a l’excel·lència, valors que Sant Andreu Salut continuarà cultivant en el futur per mantenir-se com a referent i per mantenir l’excel·lència confirmada amb l’avaluació integral de tots els centres i serveis: Hospital Sant Andreu, Servei d’Ajuda al Domicili, Habitatges amb Serveis i totes les Residències i Centres de dia.

El Segell EFQM representa més que un reconeixement; simbolitza un model enfocat en l’excel·lència, la innovació i la sostenibilitat. Certifica l’esforç de Sant Andreu Salut en promoure el talent, millorar la comunicació amb els seus grups d’interès i adoptar una gestió que respon a les necessitats del moment amb agilitat i eficàcia.

“Sant Andreu Salut és una història d’èxit sostingut en el temps, de més de més de 750 anys. Que inicia la relació amb el Model EFQM a través de la Residència Mont Blanc el 2016 i que en aquest moment ha consolidat la seva gestió excel·lent , innovadora i sostenible amb el Segell EFQM 400 per a tota l’organització”, explica Miquel Romero, director de Màrqueting i Comercial del Club Excelencia en Gestión.

Aquesta acreditació subratlla l’evolució de la Fundació en criteris com la creació de valor sostenible, desenvolupament organitzatiu, agilitat, governança, gestió del rendiment, digitalització i l’establiment de nous ecosistemes. Es converteix així en una eina clau per a Sant Andreu Salut en el seu camí cap a una millora contínua i una competitivitat reforçada, alineada amb les més de 300 organitzacions de tot l’estat que ja formen part d’aquest moviment cap a la Gestió 5.0.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields