El PADES Bages, premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges

El PADES Bages, format per professionals de l’Hospital de Sant Andreu i de l’Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya central, ha guanyat un dels Premis a l’Excel·lència Professional d’enguany, concedits pel Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).

Aquests premis, que es concedeixen anualment per jurats independents, tenen l’objectiu de distingir aquells metges i metgesses amb un comportament exemplar. És un reconeixement moral que no comporta cap retribució econòmica i en el que es subratllen els valors del professionalisme mèdic en diversos terrenys, per tal de poder reconèixer els lideratges i l’excel·lència en companys i companyes que esdevenen referents per al conjunt de la professió, així com també d’alguns equips assistencials. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

L’acte de lliurament tindrà lloc el dijous 21 de novembre a les 20h al Museu Marítim de Barcelona, en el marc del Sopar Commemoratiu dels 125 anys del CoMB que conclou aquesta efemèride celebrada durant aquest any 2019 amb diferents actes i iniciatives d’homenatge a la institució i a la professió.

Des de la primera edició fins aquesta darrera de 2019, s’hauran premiat un total de 815 metges i metgesses i 37 equips assistencials.

L’equip de Pades Bages està format pel dr. Cristòfol Ortega (coordinador), la dra. Carme Villanueva, la dra. Mireia Naval; les infermeres Chari Saborido, Sonia Barrios, Teresa Carbó, Marta Camprubí, Concepció Morros, l’administrativa Asun Soliva; i les treballadores socials Marisa Peña, Asun Fernández i Montse Gomis.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields