El PADES Bages recull el premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

El PADES Bages, format per professionals de l’Hospital de Sant Andreu i de l’Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya central, va recollir anit un dels Premis a l’Excel·lència Professional d’enguany, que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).Van assistir a l’acte de lliurement una bona representació dels professionals que integren l’equip bagenc: el dr. Cristòfol Ortega, la dra. Mireia Naval; les infermeres Chari Saborido, Sonia Barrios i Marta Camprubí, l’administrativa Asun Soliva i la treballadora social Asun Fernández. Van ser-hi també, i com no podia ser d’altra manera, el director general i la gerent de Sant Andreu Salut, Manel Valls i Alba Oms, respectivament, i la gerent de la Gerència Territorial de la Catalunya Central de l’ICS, Anna Forcada i la Directora del SAP Bages-Berguedà-Solsonès, Raquel Coma.

També formen part del PADES Bages, però ahir no van poder asistir a la gala, la dra. Carme Villanueva, les infermeres Teresa Carbó i Concepció Morros, i les treballadores socials Marisa Peña i Montse Gomis.

L’acte, que va congregar unes 550 persones, va reunir una nodrida representació institucional. Van ser-hi, entre d’altres, el president de la Generalitat, Quim Torra; el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès; la regidora de Salut, Envelliment i Cures de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa; la diputada al Parlament i presidenta de la Comissió de Salut, Assumpció Laïlla; la diputada al Parlament i portaveu Grup Socialista a la Comissió de Salut, Assumpta Escarp; i l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira.

L’acte de lliurament es va celebrar, a partir de les 8 del vespre, al Museu Marítim de Barcelona, en el marc del Sopar Commemoratiu dels 125 anys del CoMB que conclou aquesta efemèride celebrada durant aquest any 2019 amb diferents actes i iniciatives d’homenatge a la institució i a la professió. Des de la primera edició fins aquesta darrera de 2019, s’hauran premiat un total de 815 metges i metgesses i 37 equips assistencials.

Els premis, un dels quals ha distingit la tasca del PADES, es concedeixen anualment per jurats independents, tenen l’objectiu de reconèixer aquells metges i metgesses amb un comportament exemplar. És un reconeixement moral que no comporta cap retribució econòmica i en el que es subratllen els valors del professionalisme mèdic en diversos terrenys, per tal de poder reconèixer els lideratges i l’excel·lència en companys i companyes que esdevenen referents per al conjunt de la professió, així com també d’alguns equips assistencials. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

El PADES (Programa d’atenció domiciliària – Equip de suport) és un equip interdisciplinari format per metge, infermera i treballadora social que es desplaça a domicilis particulars amb l’objectiu d’aconseguir el confort del pacient en situació de malaltia avançada i terminal i dóna suport a la família del malalt.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields