El Patronat de Sant Andreu Salut envia una carta a tot l’equip

El Patronat de Sant Andreu Salut Fundació, format per Valentí Junyent (President), Mariona Homs (Vicepresidenta), Francesc Domènech (Secretari), Josep Ballonga, Miquel Blanch, Josep Camprubí, Sebastià Catllà, Valentí Martínez, Manel Peiró, Pere Rubió i Merx Tarragó, s’ha adreçat avui a la totalitat de l’equip de més 400 persones que formen la institució per adreçar-los un missatge d’agraïment “profund i formidable” pel “i generós esforç” que estan fent i “la professionalitat amb la que esteu exercint les vostres tasques i responsabilitats”.

En la carta, el Patronat posa en valor la “brega imprescindible” que estan realitzant amb “recursos escassos i encara més, assumint la càrrega de treball de les companyes i els companys de treball que pateixen el Covid-19”, als quals desitja “la més ràpida recuperació possible”.

Els membres del Patronat encoratgen les persones que formen part de l’equip de Sant Andreu Salut a pensar en l’horitzó que els espera quan es torni a la “nova normalitat”. Assenyalen que “aquest horitzó ens ha d’ajudar a tots a mantenir el coratge, a escarrassar-nos en els moments més foscos, a no abaixar el cap. Ha de ser la font d’energia que ens mantingui forts i decidits”.  I, finalment, es posen a disposició de tots els treballadors i treballadores “per tot allò que considereu convenient i oportú”.

La carta sencera, aquí

Benvolgudes i benvolguts,

La situació que estem vivint era inimaginable fa poc més d’un mes. Sabeu prou bé que la crisi generada pel Covid -19, una infecció vírica nova que mai abans havia afectat als humans, s’expandeix a gran velocitat per tot el món, també a casa nostra.

En aquests moment tan difícils per tothom i que totes les persones que treballeu als diferents centres de Sant Andreu Salut esteu patint directament, a primera fila, els membres del Patronat de la Fundació volem expressar-vos el nostre agraïment més profund pel formidable i generós esforç que esteu fent i la professionalitat amb la que esteu exercint les vostres tasques i responsabilitats.

Ja fa molts dies que la vostra disposició i dedicació per tractar i atendre de la millor manera possible als pacients i a les persones de les que tenim cura és exemplar. La direcció de Sant Andreu Salut ens informa diàriament d’aquesta brega imprescindible, que esteu fent amb recursos escassos i encara més, assumint la càrrega de treball de les companyes i els companys de treball que pateixen el Covid-19.

Tenim especialment presents als professionals de Sant Andreu Salut, al personal sanitari i al de serveis, a tothom,  que atenent a les persones malaltes han contret ells també la malaltia. Els hi desitgem de tot cor la més ràpida recuperació possible. 

Les  circumstàncies són molt dures, mot exigents, molt difícils, i esteu responent sense defallir. Els propers dies ens seguiran exigint que continuem donant el millor de tots nosaltres, que persistim en el nostre esforç. 

Però encara que en alguns moments no sembli possible, aquesta crisi acabarà i quan s’acabi, cal que ens trobi preparats, en les millors condicions físiques i d’ànim, per poder gaudir altra vegada de la quotidianitat tan enyorada, de la nova normalitat que ens trobarem, per anar recuperant de manera progressiva el pols de les nostres vides. Aquest horitzó ens ha d’ajudar a tots a mantenir el coratge, a escarrassar-nos en els moments més foscos, a no abaixar el cap. Ha de ser la font d’energia que ens mantingui forts i decidits.

A tots i totes, de qualsevol dels àmbits de la Fundació, de l’assistencial, del de suport o de la direcció. L’exemple de la vostra professionalitat reforça els valors que donen sentit a Sant Andreu Salut, una institució amb un ferm compromís social, ètic i moral, que reivindica l’ofici d’atendre, cuidar i curar, i volem, ser útils i participar del nostre entorn. Els nostres valors constitueixen la nostra guia en la nostra tasca diària de millora continuada. La contribució que esteu fent mostra la vostra ferma lleialtat a aquests valors que inspiren i guien l’actuació de tots els qui estem vinculats a Sant Andreu Salut.

Els membres del Patronat i l’equip de direcció estem a la vostra disposició per tot allò que considereu convenient i oportú.

 

Amb agraïment,

 

El Patronat de Sant Andreu Salut Fundació:

 

Valentí Junyent (President)

Mariona Homs (Vicepresidenta)

Francesc Domènech (Secretari)

Josep Ballonga

Miquel Blanch

Josep Camprubí

Sebastià Catllà

Valentí Martínez

Manel Peiró

Pere Rubió

Merx Tarragó

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields