El president de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives visita Sant Andreu Salut per conèixer el nou projecte d’humanització

A Sant Andreu Salut estem treballant en un projecte pioner a Catalunya per donar una nova mirada al procés de dol i al final de la vida. I en aquest context, el Dr. Jordi Trelis, president de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives, ha realitzat una visita a la nostra Fundació que li ha permès conèixer més a fons aquest projecte innovador.

Durant la seva visita, el Dr. Trelis ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb membres de la direcció de Sant Andreu Salut: Manel Valls, director general; Silvia Graell, directora de l’Hospital Sant Andreu; Olga Sabartés, directora mèdica de l’Hospital Sant Andreu; i Andreu Quintana, responsable de participació i de captació de Fons de SAS.

També va poder explorar els espais on s’ubicarà el nou projecte d’humanització de les cures pal·liatives. Un nou centre de cures pal·liatives de Sant Andreu Salut que està dissenyat per ser una part integral del teixit social i sanitari del territori.

Aquest enfocament inèdit pretén ser un canvi de model assistencial en l’atenció pal·liativa, amb l’objectiu de garantir el confort i el benestar de les persones en els seus últims moments de vida, així com de les seves famílies.

A més, és un iniciativa representa un gran pas endavant en l’atenció pal·liativa a Catalunya i posa de manifest el compromís de Sant Andreu Salut en millorar la qualitat de vida de les persones en els seus moments més vulnerables.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields