El rodatge d’una pel·lícula afecta la circulació a l’entorn de la plaça Hospital

El rodatge de la pel·lícula Las leyes de la frontera ha aterrat als entorns de l’Hospital i la Residència i Centre de Dia de Sant Andreu de Manresa. Des d’aquesta setmana i fins el dia 20 d’octubre, una de les localitzacions on es rodarà el film és a la plaça de l’Hospital. Com que es tracta d’un llargmetratge ambientat a l’any 1978, la productora ha decorat i ambientat la plaça.
El rodatge afectarà la circulació de vehicles a l’entorn de la plaça de l’Hospital. Dos dels accessos a l’Hospital per la plaça quedaran afectats. Es tracta de la porta d’accés al Servei d’Ajuda a Domicili (SAD), que fins el 20 d’octubre, quedarà inhabilitada, i caldrà entrar per la porta principal d’accés a l’Hospital. També queda afectada la porta de sortida de la Sala Gòtica.
Durant aquest període, es donarà pas alternatiu als vehicles. Així s’assegurarà l’arribada a l’hospital tant dels vehicles d’emergència, com dels vehicles particulars i proveïdors de l’Hospital i la Residència.

 

Dies d’afectacions:

  • Diumenge 11 d’octubre de 8 a 20h (preparació del decorat a Pl. Hospital)
  • Del dimarts 13 al dissabte 17 d’octubre de 8 a 20h
  • Dimarts 20 d’octubre de 8 a 20h

Afectacions a la mobilitat:

  • Es tallarà el trànsit de vehicles de la Plaça Hospital, carrer Sant Andreu i carrer Hospital des del carrer Sant Salvador
  • Es mantindrà el pas de de vehicles autoritzats i de vianants per l’àmbit de rodatge de Plaça Hospital de forma coordinada per personal del rodatge
  • L’accés  i sortida de vehicles particulars als carrers Reparadores i Remei de Baix (CAP, Hospital i Residència de Sant Andreu) es realitzarà pel carrer Reparadores amb trànsit regulat per personal del rodatge.
  • Es prohibirà l’estacionament dels àmbits de rodatge i del carrer Sant Salvador

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields