Els consellers de Drets Socials i de Territori, Carles Campuzano i Ester Capella, visiten els Habitatges amb Serveis de Manresa

Els Habitatges amb Serveis de Manresa de Sant Andreu Salut han rebut la visita del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i la consellera de Territori, Ester Capella i Farré. L’objectiu de la visita era conèixer de primera mà les instal·lacions i els serveis que la Fundació ofereix.

Per part de la Fundació Sant Andreu Salut, els han acompanyat el director general, Manel Valls; la directora de l’Àmbit d’Atenció a les Persones Grans, Dolors Fitó; i la directora de Gestió, Sílvia Muñoz.

Durant la visita, els consellers i els altres assistents han pogut copsar els diferents programes i serveis que la Fundació porta a terme, destacant el seu compromís amb la millora de la qualitat de vida de les persones grans.

Després de visitar els Habitatges amb Serveis, els consellers també han anat a les oficines del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD), on els ha rebut la directora d’aquest servei, Cristina Plaza. Allà han pogut intercanviar opinions amb les treballadores del SAD.

Aquesta visita reafirma la col·laboració entre Sant Andreu Salut i les institucions, posant en relleu l’esforç conjunt per promoure el benestar de les persones grans a través de serveis especialitzats i atenció de qualitat.

També hi han assistit l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i Guàrdia; la tinenta d’alcalde de Drets Socials i Persones grans de Manresa, Mariona Homs Alsina; el tinent d’alcalde d’Urbanisme i Mobilitat de Manresa, Carles Garcia Estany; el regidor d’Habitatge, Centre històric i Llicències de Manresa, Jesús Alonso Sainz; la delegada Territorial del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona; el secretari general de Drets Socials, Oriol Amorós i March; i la coordinadora territorial de la Catalunya Central dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Drets Socials i Organitzacions, Josefina Ramírez Ruiz.

Durant la visita, els consellers de Drets Socials i Territori han explicat un nou model de habitatges per cuidar persones grans i habitatges per emancipar persones joves, que afronta el triple repte de l’envelliment, atendre des de la desinstitucionalització i fer possible l’emancipació dels joves.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields