Èxit de la jornada de portes obertes als Nous Habitatges amb Serveis de Manresa: més de 300 visitants

Els nous Habitatges amb Serveis de Manresa van obrir les seves portes al públic dissabte passat, en una jornada de gran concurrència. Més de 300 persones van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà aquest nou concepte de llar de Sant Andreu Salut a Manresa, dissenyat per oferir una vida plena i autònoma a les persones grans, amb tots els serveis i comoditats necessaris per assegurar el seu benestar.

La jornada va començar a les 10 del matí, moment en què es van obrir les portes i ja hi havia un primer grup de persones esperant per entrar i començar la visita. Aquesta escena va ser el preludi per l’arribada de l’alcalde de Manresa i president del Patronat de la Fundació Sant Andreu Salut, Marc Aloy, que va visitar les instal·lacions acompanyat de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Manresa.

També vam comptar amb la presència de l’arquitecte Pere Santamaria: el seu estudi ha estat el responsable del projecte de rehabilitació i redistribució interior de la Casa Fàbregas, situada al número 20 de la Plaça Major de Manresa, l’emblemàtic edifici que acull els Habitatges amb Serveis.

El programa de portes obertes va incloure visites guiades per les modernes instal·lacions, que van permetre als assistents descobrir els amplis i lluminosos espais comuns, així com els diferents tipus d’habitatges adaptats a les necessitats individuals de cada resident.

A més, els professionals de la Fundació Sant Andreu Salut van estar disponibles per resoldre qualsevol dubte i oferir informació detallada sobre els serveis disponibles, incloent l’assistència sanitària personalitzada, les activitats de lleure i els programes de suport social.

Aquest èxit de convocatòria no només demostra la confiança i el suport de la comunitat cap a la Fundació Sant Andreu Salut, sinó que també reafirma el valor d’aquestes noves instal·lacions com a model d’atenció integral i personalitzada per a la gent gran.

Des de la Fundació Sant Andreu Salut, volem agrair sincerament la rebuda i ens comprometem a continuar treballant per oferir solucions innovadores que responguin a les necessitats de la nostra comunitat.

Per a més informació sobre els Habitatges amb Serveis de Manresa, us convidem a visitar la pàgina web. També podeu trucar al 935240112 o enviar un correu a habitatgesmanresa@santandreusalut.cat.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields