Formació als professional de Sant Andreu de la Norma Libera-Care per eliminar les subjeccions químiques

Sant Andreu Salut aposta per centres lliures de contencions, un propòsit que es consolida amb la formació per a professionals tant als centres certificats amb la Norma Libera-Care com als no certificats.

La formació ha estat dissenyada específicament per a professionals tècnics que treballen a les residències i centres de dia de Sant Andreu Salut. L’objectiu principal és preparar i capacitar aquests professionals per utilitzar mètodes d’atenció que exclouen l’ús de subjeccions químiques.

També s’ha de destacar que aquesta formació ha emprat una metodologia participativa fent que les persones assistents tinguessin l’oportunitat de prendre part activament i interactuar en el procés d’aprenentatge mitjançant diverses dinàmiques.

Al final, els participants han plantejat preguntes i aclariments amb l’objectiu de fomentar el debat sobre la temàtica de cada intervenció. Un enfocament interactiu i participatiu reforça l’eficàcia de la formació i promou una millor comprensió i aplicació de la Norma Libera-Care entre els professionals tècnics.

Aquesta iniciativa també té com a objectiu fonamental difondre una nova cultura de cura, que posa l’èmfasi en l’atenció humanitzada de les persones ateses. A més, la formació representa un pas fonamental en la missió de Sant Andreu Salut per assegurar que les persones ateses rebin l’atenció i el respecte que es mereixen.

L’ús de la Norma Libera-Care proporciona eines i estratègies alternatives per abordar les necessitats de les persones ateses sense recórrer a pràctiques coercitives, protegint així la seva salut i benestar.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields