El Fòrum Econòmic de la Catalunya Central lliura 250 polseres als professionals de l’Hospital de Sant Andreu

Dues persones que han estat ingressades a l’Hospital de Sant Andreu de Manresa i que han superat la Covid-19, el Manuel Hernández i la Leonor Moya, han estat les encarregades de lliurar a dotze professionals de l’Hospital de Sant Andreu les primeres polseres en el marc de la iniciativa ‘Més de 3.000 gràcies’ impulsada pel Fòrum Econòmic de la Catalunya Central. La iniciativa, que ha tingut lloc de manera pràcticament simultània a l’Hospital de Sant Joan de Déu (Althaia) i l’Hospital de Sant Bernabé de Berga, vol agrair la tasca a professionals de l’àmbit sanitari. En total, l’Hospital de Sant Andreu rebrà 250 polseres que seran repartides a professionals.

L’acte de lliurement de polseres, que ha tingut lloc aquest dijous a les 12 del migdia al jardí de l’Hospital, ha comptat amb la presència de representats de les entitats que integren el Fòrum, responsables de la Fundació de Sant Andreu, professionals de la institució, pacients i familiars.

Alba Oms, gerent de Sant Andreu Salut, ha rebut una placa commemorativa de la iniciativa ‘Més de 3.000 gràcies’ de mans del Fòrum Econòmic de la Catalunya Central i ha agraït en el seu parlament “la sensibilitat” que ha tingut l’entitat i “la manera que ha trobat d’expressar-la físicament”. Seguidament ha intervingut Fèlix Salido, en representació de la plataforma, ha explicat que, des del Fòrum “volíem reconèixer, en nom de la societat civil, la tasca dels sanitaris i volíem fer-ho amb algun element que fos igual per a tothom. Amb aquesta polsera hem aconseguit aquest petit detall que envia el nostre gran agraïment“. La peça ideada i elaborada des de la Catalunya Central, ha estat distribuïda amb un ensobrament fet per Ampans.

A continuació, Leonor Moya i Manuel Hernández, que han superat la Covid-19 a l’Hospital de Sant Andreu, ha entregat, visiblement emocionats, la polsera a dotze professionals de diferents àmbits de l’Hospital de Sant Andreu, que les han recollit en representació de tota la plantilla. Per acabar, la infermera Isabel Martínez ha adreçat unes paraules d’agraïment al Fòrum.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields