Gran èxit de les representacions d’Incendis, l’obra de teatre per conscienciar sobre el dol

L’obra de teatre “Incendis”, de Wajdi Mouawad i representada a la Sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu per alumnes de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa (EAEM), ha estat un gran èxit. Aquesta producció, que es va estrenar el 1 de febrer, és el resultat d’una col·laboració entre Sant Andreu Salut i l’EAEM.

“Incendis”, dirigida per l’actor i director Martí Salvat, aborda temes complexos com la mort, el dol i les conseqüències personals i duradores dels conflictes bèl·lics. Una temàtica que entronca plenament amb el projecte d’humanització del dol que estem fent a Sant Andreu amb el futur espai d’atenció integral de les cures pal·liatives, el final de vida i el dol.

Durant el passat 1 de febrer es van fer dues sessions: a les 20 h i una altra a les 17.30 h, programada després que s’esgotéssin les localitats del vespre. A més, els estudiants de batxillerat i cicles formatius de diversos instituts de la comarca del Bages van tenir l’oportunitat de veure l’obra en sessions especials.

Els actors, estudiants de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa, van rebre elogis pel seu talent interpretatiu i per la seva capacitat d’impactar el públic. L’adaptació de Martí Salvat també va ser aclamada per tots els assistents, que també van poder conèixer més detalls sobre el projecte d’atenció integral de les cures pal·liatives, el final de vida i el dol.

Per saber-ne més sobre el projecte i col·laborar-hi, es pot visitar el seu web.

Per a més informació sobre Teaming, la iniciativa de micromecenatge per només 1€ al mes,  cliqueu aquí.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields