Gran èxit de les visites a l’Hospital Sant Andreu en el marca de la Manresa Desconeguda

Les visites de la Manresa Desconeguda, un clàssic de Festa Major, han captivat 450 persones que han contemplat espais ocults, únics i desconeguts per al gran públic de l’Hospital Sant Andreu, un centre amb més de 760 anys de rica historia.

Aquests indrets tan emblemàtics com l’església i la Sala Gòtica es van convertir en els protagonistes d’aquest itinerari fascinant, omplint-se de vida mitjançant explicacions apassionants i anècdotes històriques. A més, l’espai va revelar una col·lecció d’objectes de valor excepcional per la seva antiguitat, transportant els visitants en un viatge en el temps.

Un punt important de la visita va ser la presentació del futur projecte innovador d’un centre de cures pal·liatives, que es desenvoluparà en les instal·lacions de l’hospital. Aquest nou espai, concebut com un lloc de dignitat, seguretat i calidesa en els moments finals de la vida, va captivar profundament tots els assistents.

Les visites de la Manresa Desconeguda estan organitzada per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Centre d’Estudis del Bages (CEB). Des de Sant Andreu Salut volem agrair la tasca de Mercè Argemí, tècnica de Patromini, de Francesc Comas, President del CEB, i del grup de guies.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields