Habitatges amb serveis
Navarcles

Els habitatges tutelats de Navarcles són un equipament de titularitat de Sant Andreu Salut, en virtut de l’escissió de l’activitat de gent gran que va portar a terme la Fundació IBADA l’any 2021. Es componen d’un conjunt de 21 allotjaments amb serveis comuns, que ofereixen un servei alternatiu a persones grans que disposen d’autonomia personal.

Els habitatges estan dissenyats, per cobrir i facilitar les necessitats residencials de les persones grans. L’objectiu principal és generar un lloc confortable per a les persones grans actives, un lloc on viure amb independència, seguretat, llibertat de moviment i benestar, en un equipament arquitectònic pensat per a la gent gran. L’estructura dels habitatges propicien i afavoreixen els espais de convivència, llocs on relacionar-se, fer noves amistats i gaudir d’una vida comunitària plena.

Es tracta de 21 habitatges en règim de lloguer d’una mitjana de 45 m2. Cal destacar com a característiques més significatives que tots els pisos disposen d’un traster i balcó, alguns de terrassa, els banys estan equipats amb dutxes planes, sol discontinu, paviment no lliscant, portes d’amplada mínima de 80 cm, portes amb manetes que en faciliten l’obertura, endolls accessibles i videoporter.

Els allotjaments estan equipats amb dos ascensors, sala d’actes, biblioteca, sala de premsa, wifi, gimnàs, videovigilància, zona enjardinada, terrasses a la primera planta i al terrat de l’edifici d’ús comunitari.

L’equipament oferirà neteja general dels espais comuns i supervisió mensual dels habitatges, atenció social per gestió d’ajuts i gestió per la contractació de serveis complementaris. Els serveis complementaris s’ofereixen des del Servei d’Atenció al domicili.


C/ Creueta, 51 B (08270 Navarcles)

673 747 722

habitatgesnavarcles@santandreusalut.cat

Què fem

Treball social

Personal de consergeria

Auxiliar de neteja

Sistemes d’alarmes i videovigilància

Teleassistència 24h