“Incendis”, una obra de teatre a la Sala Gòtica de l’Hospital per reflexionar sobre el dol

Des de la Fundació Sant Andreu Salut, en col·laboració amb l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa, farem una triple representació de de l’obra de teatre “Incendis”, de Wajdi Mouawad, que es podrà veure a la Sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu. Aquesta iniciativa se suma a la accions que estem portant a terme per donar a conèixer el futur espai de cures pal·liatives, el final de vida i el dol que estem desenvolupant i pel qual busquem finançament.

La representació, dirigida per Martí Salvat, es podrà veure en tres sessions: el dijous 1 de febrer a les 12h, a les 17.30 h i a les 20h. La sessió matinal està destinada a alumnes de batxillerat dels instituts de Manresa i la comarca, mentre que la sessions de tarda són obertes al públic en general. Ja s’han exhaurit les entrades per a la sessió de les 20h però en queden disponibles per a les 17.30 i també hi ha una llista d’espera per a la vespertina. 

L’obra, interpretada pels alumnes de segon curs dels estudis professionals de teatre de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa, explora temes com el dol i la identitat a través d’una narrativa èpica i tràgica de teatre contemporani. 

“Incendis” ofereix una oportunitat única per reflexionar sobre la complexitat del dol i la pèrdua, temes estretament vinculats al nou espai de cures pal·liatives impulsat per Sant Andreu Salut. Aquest espai busca oferir un suport integral en els moments més difícils, tant per als pacients com per a les seves famílies.

Per assistir a la representació es poden reservar entrades a través d’aquest enllaç (clic aquí). Per més informació i assistir a la representació per a alumnes de batxillerat, contactin amb participa@santandreusalut.cat

Per més informació sobre el projecte d’atenció integral de les cures pal·liatives, el final de vida i el dol i com col·laborar-hi consulteu la seva pàgina web.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields