Incorporem transport als Centres de Dia per millorar l’accessibilitat de les persones ateses al servei

Des de Fundació Sant Andreu Salut hem posat en marxa un servei de transport als nostres centres de dia, amb la finalitat de millorar l’accés i promoure l’autonomia d’aquestes persones. Una mesura que busca enriquir l’experiència de les persones ateses i reduir l’esforç logístic de les famílies, proporcionant una resposta eficaç a les necessitats de desplaçament.

Disponible als Centres de Dia Sant Andreu, Mont Blanc, Castellgalí i Navarcles, el servei de transport assegura una arribada còmoda i segura a les instal·lacions, superant qualsevol obstacle de mobilitat que pogués limitar la participació activa de les persones en les propostes diàries del servei.

Amb aquesta iniciativa de millora dels desplaçaments, des de la Fundació Sant Andreu Salut reiterem el compromís amb l’optimització constant dels nostres serveis, centrant-nos en la millora de la qualitat de vida i en la potenciació de l’autonomia de les persones.

Centres de dia: suport integral i flexibilitat

Els centres de dia de Sant Andreu Salut ofereixen espais perfectament adaptats a les exigències de les persones, permetent-los continuar amb el seu projecte de vida amb l’acompanyament de professionals qualificats.

Amb un horari ampli de dilluns a diumenge, de 8h a 20h, els centres s’ajusten a les necessitats específiques de cada persona, oferint la possibilitat de triar entre mitja jornada o jornada completa, dies alterns segons la conveniència de cadascú.

La programació d’activitats es personalitza tenint en compte les preferències i necessitats individuals, amb l’objectiu d’enfortir la seva autonomia i millorar el seu benestar. A més, els centres estan dissenyats per promoure la interacció amb l’entorn familiar, social i comunitari, garantint alhora la privacitat i intimitat de les persones.

Compten amb un equip multidisciplinari de professionals dedicats a oferir un suport personalitzat, assegurant una atenció de qualitat adaptada a cada persona. Aquest servei també dona opció a les persones que així ho desitgin a servei complementaris, com perruqueria, podologia.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields