Informació sobre les visites a l’Hospital de Sant Andreu

Sant Andreu Salut informa que, des d’aquest dimecres 15 de setembre s’han fet modificacions en el règim de visites. D’aquesta manera, tots els familiars podran venir cada dia, o bé en horari de matí o bé en horari de tarda, però no podran coincidir amb l’acompanyant del company d’habitació.

 

Dies i horaris de les visites:

-De dilluns a divendres:

Matí: 11:30 a 13:30. Tarda: 16:30 a 19:30.

-Dissabtes, diumenges i festiu:

Matí: 11:00 a 13:30. Tarda: 16:00 a 19:00.

 

Unitats assistencials

Habitacions dobles llits parells: de matí (dilluns, dimecres, divendres, diumenge) i de tarda (dimarts, dijous, dissabte).

Habitacions dobles llits imparables: de matí (dimarts, dijous i dissabte) i de tarda (dilluns, dimecres, divendres, diumenge).

 

Les visites a la Unitat de Psicogeriatria (4a planta)

Només es permet la visita d’un familiar a la setmana. Les visites de les habitacions parelles es fan els dimarts. Les visites de les habitacions imparelles es fan els dijous.

En el cas dels pacients en aïllament preventiu, no podran rebre visites fins que no acabin els dies d’aïllament preventiu. En aquest cas, es faran videotrucades (2 cops per setmana, dilluns i divendres).

 

Important

  • És obligatori registrar-se i identificar-se a l’entrada i a la sortida, a Admissions.
  • Cal desinfectar-se les mans a l’arribada i a la sortida del centre.
  • A l’entrada del recinte es facilitarà una mascareta quirúrgica al visitant, que haurà de col·locar-se damunt de la que ja porti.
  • Es recomana respectar la distància de seguretat de 2 metres a tot el recinte de l’Hospital.
  • Cal informar de qualsevol persona que no es trobi bé (cefalea, febrícula, diarrea) i amb símptomes de sospita de Covid-19, ja que no podrà accedir al centre.

Consideracions generals

  • Les visites seran dins l’horari establert, a excepció dels pacients: en situació de final de vida i per descompensació de símptomes.
  • Pel que fa als pacients que són sospita de Covid, caldrà autorització i indicacions específiques del metge.
  • Tots els pacients, quan surtin de l’habitació, hauran d’anar acompanyats i amb mascareta posada. És important el rentat de mans abans i després de sortir de l’habitació.
  • Els familiars hauran de portar material d’higiene i la roba per als pacients sempre dins l’horari establers de visites.
  • Si des de la Unitat s’observa que els familiars no compleixen les mesures de prevenció establertes, es restringiran totalment les visites per a aquest pacient.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields