Jornada oberta: El paper del cuidador en la demència

El proper divendres 5 d’abril a la tarda (de 18 a 20 h) se celebra la jornada oberta ‘El paper del cuidador en la demència’, a la sala d’actes de l’Edifici FUB1 de Manresa (Av. Universitària, 4-6).

La gerent de Sant Andreu Salut, Alba Oms, donarà la benvinguda juntament amb Carlota Riera, degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa.

Posteriorment hi haurà la conferència ‘La problemàtica de les demències i el paper dels cuidadors i el sistema de salut al Bages. La porta única de demències’. Un dels conferenciants serà el doctor Joan Catena, metge geriatre de Sant Andreu Salut. També hi participaran Fina Rovira i Maria Antònia Calsina, presidenta i vicepresidenta, respectivament, de l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer del Bages, Berguedà i Solsonès.

La jornada també servirà per presentar els resultats del projecte CAREGIVERSPRO – MMD: la plataforma CaregiversPro-MMD i el seu suport al cuidador i a la persona que viu amb demència, a càrrec de Xavier Gironès, director de Recerca i Innovació d’UManresa (UVic-UCC).

I per últim, es farà un debat sobre el paper de les xarxes socials en l’acompanyament dels cuidadors, conduït per Yolanda Gurrera, creadora de grups de xarxes de cuidadors i cofundadora de CaregiversPRO.

Us podeu inscriure a la jornada clicant sobre aquest text.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields