Josep Sáez agafa el relleu de Sebastià Catllà al Patronat de la Fundació Sant Andreu Salut

La Fundació Sant Andreu Salut, entitat amb unes arrels històriques que es remunten a l’any 1260, anuncia un canvi significatiu en la seva estructura de governança. Després de més de 25 anys, Sebastià Catllà deixa el seu lloc en el Patronat de la Fundació, essent substituït per Josep Sáez, professional de llarga trajectòria i compromís amb els valors de l’entitat.

Sebastià Catllà es va unir al Patronat de la Fundació Sant Andreu Salut el maig de 1998, convertint-se en una peça clau del desenvolupament i expansió de l’entitat. La seva visió, positivitat i lideratge han estat essencials en el creixement sostingut de la Fundació, que ara atén a més de 8.000 persones anualment i ofereix ocupació a més de 650 professionals.

A més, la seva participació activa en el Comitè Executiu durant més de 15 anys ha reforçat el seu llegat de compromís i dedicació a la millora de la salut i el benestar de la comunitat.

Des de la Fundació Sant Andreu Salut, volem expressar el nostre més profund agraïment a Sebastià Catllà per la seva dedicació, esforç i lideratge al llarg d’aquests anys.

Al mateix temps, donem la benvinguda al Patronat a Josep Sáez Mateos, que segur que contribuirà amb la seva experiència i compromís amb els valors de la Fundació contribuiran a continuar ampliant la nostra missió de servei a la comunitat.

En Josep Sáez és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, amb un MBA per l’Escola d’Administració d’Empreses (EAE), i ha completat el Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) i el Programa d’Iniciativa Emprenedora ambdues per IESE. Fins a desembre de 2021, va ser CEO de Deltalab, una empresa amb seu a Rubí dedicada a la fabricació de consumibles per a laboratoris i la distribució de reactius. Actualment, desenvolupa el càrrec de Director Executiu y Advisor a Deltalab, una companyia de 300 treballadors i que opera amb diversos centres de producció i distribució a Espanya. Va ser president del Bàsquet Manresa durant el període de 2017 a 2022.

Agraïm a Sebastià Catllà pel seu inestimable servei i donem la benvinguda a Josep Sáez amb il·lusió per les noves oportunitats que aquest canvi porta a la nostra entitat.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields