La 4a Jornada tècnica “Vivir Mejor en Casa” s’ha celebrat a l’Hospital Sant Andreu amb gran participació

La 4a edició de la Jornada Tècnica “Vivir Mejor en Casa”, organitzada per la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología (SEGG) i la Conferación Española de Organizaciones de Mayores, s’ha celebrat avui a la Sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu de Manresa, amb el suport del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030.

L’esdeveniment ha estat un rotund èxit en termes de participació: més de 140 persones han seguit, de manera presencial o en línia, aquesta trobada sobre els reptes de la desinstitucionalització i l’atenció centrada en la persona. Durant la jornada, s’ha destacat l’interès continu en temes com el suport domiciliari i les tecnologies aplicades a la cura al domicili.

Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Sant Andreu Salut (SAS) i la Fundació Educativa i Social (FES), ambdues proveïdores de Servei d’Ajuda a Domicili (SAD).

La jornada ha servit com a plataforma per compartir els resultats de les investigacions, fomentar l’intercanvi de coneixements i experiències en l’àmbit de la cura domiciliària i la promoció de l’autonomia personal. I s’ha posat un èmfasi especial en la desinstitucionalització i l’atenció centrada en la persona.

La Fundació Sant Andreu Salut agraeix la participació de tots els assistents, així com el suport dels col·laboradors que han fet possible aquesta jornada. La interacció i l’intercanvi de coneixements entre professionals i participants són fonamentals per avançar cap a una assistència domiciliària més eficient i adaptada a les necessitats de les persones ateses.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields