La direcció de Sant Andreu Salut envia una carta de gratitud a l’equip i dona escalf als professionals que han emmalaltit

La Direcció General de Sant Andreu Salut ha fet arribar avui diumenge 5 d’abril una carta als més de 400 professionals que integren la institució per mostrar la seva profunda gratitud pel paper que estan desenvolupant tots i cada un d’ells i per donar un especial missatge de suport a aquelles persones que, estant al peu del canó, han emmalaltit i s’estan recuperant del Covid-19.

El director general de la fundació, Manel Valls, que viu amb enorme preocupació l’evolució de la xifra de professionals de la institució que són baixa a causa del coronavirus o per sospita, s’ha volgut adreçar a tot l’equip per traslladar el seu agraïment, respecte i admiració. A la carta, Valls assenyala que els professionals que formen part de Sant Andreu Salut s’han posat a primera línia, donant el millor d’ells mateixos, “cuidant, curant i acompanyant les persones que més ho necessitaven” i , fins i tot, “han anteposat la salut d’altres persones a la seva i, per extensió, a la del seu entorn”. 

El director general de la fundació acaba la carta posant-se a disposició de totes les persones que són part de l’equip i envia un missatge d’optimisme, en el que es mostra convençut que “ara més que mai, amb la suma de tots i totes nosaltres, ens en sortirem”.

 

La carta sencera de Manel Valls, aquí:

“Benvolgudes i benvolguts,

Mai hagués pensat que escriuria una carta com aquesta. M’adreço una altra vegada a vosaltres en la situació més complexa i desconcertant que ens ha tocat viure en la història recent de la nostra longeva institució, Sant Andreu Salut.

Vosaltres, juntament amb tot l’equip de la fundació, ens heu donat, i ens seguiu donant, una lliçó d’humanitat i de professionalitat. Les darreres setmanes heu estat posats a prova, en un entorn hostil, completament desconegut i de màxima pressió. I tot així, us heu mantingut al peu del canó, amb una actitud lloable, donant el millor de vosaltres i cuidant, curant i acompanyant les persones que més ho necessitaven; fins i tot anteposant la salut d’altres persones a la vostra i, per extensió, a la del vostre entorn.

No tinc prou paraules d’agraïment per tot el que heu fet els darrers dies: per com us heu sacrificat, arremangat i acompanyat els uns als altres, per com us heu solidaritzat amb els companys, i com, tots i cadascun heu donat el millor de vosaltres, allargant torns o fent hores des de casa. Ara, només us vull mostrar el meu respecte i admiració.

M’agradaria dedicar especialment unes paraules d’escalf i suport als que, havent-se posat a primera línia, heu emmalaltit. A totes i tots els que sou casos positius confirmats o esteu pendents de resultat o de fer el test, us vull acompanyar i desitjar-vos que tant vosaltres com la vostra família (si és el cas) us recupereu el més aviat possible. M’agradaria que sentíssiu l’escalf i el reconeixement de tota la gran família de Sant Andreu Salut.

Només desitjo que tot torni a la normalitat i tenir-vos a totes i tots, el nostre equip de persones extraordinàries, altre cop, sans i estalvis, al que és casa vostra: Sant Andreu Salut.

Estic convençut, i ara més que mai, que amb la suma de tots i totes nosaltres, ens en sortirem.

Resto a la vostra completa disposició: qualsevol inquietud o necessitat que tingueu, no dubteu en fer-me-la arribar.

Una forta abraçada,

 

Manel Valls

Director general de Sant Andreu Salut

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields