La Generalitat designa la Residència Sant Andreu com a centre per acollir persones d’altres residències positives de covid-19

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha designat la Residència Sant Andreu de Manresa com un dels centres de referència preparats per acollir persones procedents d’altres residències de gent gran positives de covid-19.

La Residència Sant Andreu, amb una capacitat de 111 places, té una disponibilitat de 17 places que serviran per donar suport a persones que viuen en altres centres residencials. Es tracta de persones que han de ser traslladades urgentment a causa de la crisi sanitària i que són posituves de covid-19. Els centres d’on provenen aquestes persones es troben en situació de congestió, dificultats estructurals per fer aïllaments, o d’altres.

La Residència Sant Andreu és un equipament recentment remodelat i dotat d’infraestructures mèdiques i de recursos que permeten atendre persones afectades per la covid-19. El centre ja ha començat a rebre les primeres mudances temporals de persones amb covid-19 procedents d’altres residències.

Un repte que és com un exercici de solidaritat

Els professionals de la Residència Sant Andreu encoratgen les persones ateses i els seus familiars a entomar aquest repte com un exercici de responsabilitat i solidaritat. Sant Andreu Salut ha comunicat a les famílies la designació del centre com a residència apta per acollir persones amb covid-19. També ha informat que seguiran comptant, evidentment, amb l’atenció i mesures de protecció.

Per la seva banda, les persones amb covid es mantenen aïllades en una unitat de convivència sectoritzada. En aquest unitat seguint totes les mesures i protocols establerts per les autoritats sanitàries.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields