La II Jornada d’Actualització en Malalties Infeccioses, el 30 de maig

El proper 30 de maig se celebra la II Jornada d’Actualització en Malalties Infeccioses, una jornada fruit del treball conjunt de diverses entitats sanitàries del territori.

Durant la jornada hi haurà dues taules rodones (Programa d’Optimització de l’ús d’antibiòtics -PROA- i Prevenció de les infeccions) i es farà una conferència magistral (Les malalties infeccioses emergents en el segle XXI).

Per part de Sant Andreu Salut, la Dra. Raquel Gómez ha format part del comitè organitzador; a la presentació hi prendrà part el Dr. Cristòfol Ortega, director mèdic de l’Hospital de Sant Andreu; i la Dra. Marcia Iparraguirre, metge geriatre de l’Hospital Sant Andreu participarà en una de les taules.

Sant Andreu Salut és un dels organitzadors de la jornada, juntament amb la Fundació Althaia, l’Institut Català de la Salut, la Fundació Hospital Sant Bernabé de Berga y el Centre Sanitari del Solsonès. A més, hi col·laboren el Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

La II Jornada d’Actualització en Malalties Infeccioses se celebrarà el dijous 30 de maig del 2019, de 8.30h a 14h, a la Sala d’Actes de l’Hospital Sant Joan de Déu – Fundació Althaia (C/ Nou de Santa Clara, 63-65, Manresa).

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields