La Música que Cura: Un Concert Emotiu a l’Hospital de Sant Andreu

En una tarda molt emotiva, la Unitat de Llarga Estada de l’Hospital de Sant Andreu de Manresa s’ha transformat en un espai de sanació a través de la música. Les famílies i persones ateses han tingut el privilegi d’assistir a un concert excepcional a càrrec del “Requena’s Duo, una agrupació formada per dos talentosos germans de la Catalunya Central, especialitzats en la flauta travessera i el violoncel.

 

Aquest esdeveniment forma part del projecte “Música en Vena, una iniciativa que busca portar el poder curatiu de la música als entorns hospitalaris, oferint una experiència única que transcendeix les barreres físiques i emocionals de l’entorn mèdic. Amb una selecció de peces que evocaven tranquil·litat i esperança, el duet va aconseguir crear un ambient de serenitat i confort per a tots els presents.

 

El “Requena’s Duo“, amb una sòlida formació al Conservatori Municipal de Música de Manresa i una àmplia experiència en diverses formacions i orquestres, ha compartit la seva passió i habilitat, demostrant com la música pot ser un vehicle d’emocions i benestar. La seva participació en aquest projecte no només reafirma el compromís de la Fundació Sant Andreu Salut amb el benestar integral del les persones que atenen , sinó que també destaca la importància de la música com a eina terapèutica i de connexió humana.

 

Continuem reforçant el valor de la música en el procés de recuperació i benestar dels pacients.

 

Un agraïment especial al “Requena’s Duo” i al projecte “Música en Vena” per regalar-nos un moment d’alegria i sanació a través del seu art!

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields