La Residència i Centre de Dia Mont Blanc, reconeguda pel projecte Alena d’entitats saludables i sostenibles

La Residència i Centre Dia Mont Blanc ha estat recentment reconeguda per la seva contribució al projecte Alena: Entitats Saludables i Més Sostenibles. Aquest projecte, que va rebre suport a través del Pla Clima de l’Ajuntament de Barcelona, té com a principal objectiu la definició d’un model holístic de residències per a persones grans que siguin alhora saludables i sostenibles.

L’esforç i dedicació de la Residència i Centre de Dia Mont Blanc en aquest projecte no només reflecteix el seu compromís amb la qualitat de vida de les persones ateses, sinó també amb el medi ambient i la sostenibilitat a llarg termini. Aquest reconeixement és un testimoni del treball incansable i de la visió de futur en el sector, i premia un dels valors del centre: sostenibilitat ambiental i econòmica.

El projecte Alena se centra en el desenvolupament d’una eina de diagnosi innovadora. Aquesta eina té com a finalitat avaluar les residències per a la gent gran, identificant les àrees en les quals es poden implementar millores. Amb aquesta informació, es crea un full de ruta personalitzat que defineix clarament les accions a seguir per millorar tant en sostenibilitat ambiental com econòmica.

Aquest èxit ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses entitats, l’interès i implicació de FEATE (Federació d’Entitats d’Assistència a la Tercera Edat) i l’acompanyament de BATEC (Pol cooperatiu per la transició energètica) i Vector5– Excel·lència i sostenibilitat SCCL. Junts, han contribuït de manera significativa a la realització d’aquest projecte, demostrant que la cooperació i el treball en equip són essencials per assolir objectius ambiciosos en l’àmbit de la sostenibilitat i el benestar social.

El projecte Alena, i el reconeixement obtingut per la Residència i Centre de Dia Mont Blanc, són un exemple brillant de com les entitats poden col·laborar per fer avançar la societat cap a un futur més sostenible i saludable per a tothom, especialment per a les persones que atenem als nostres centres.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields