La Residència i Centre de Dia Sant Andreu inaugura el seu nou vestíbul

Els usuaris de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu, familiars seus, treballadors de Sant Andreu Salut i membres del patronat de la Fundació han assistit aquest matí a la inauguració del nou vestíbul de l’equipament, un espai més ampli, lluminós i modern que en serà el nou accés principal.

Després de la presentació que han fet Alba Oms, gerent de Sant Andreu Salut, i Dolors Fitó, directora de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu, ha pres la paraula la senyora Pepita Llavina, una usuària del Centre de Dia que ha explicat com veuen els usuaris el nou vestíbul, més acollidor.

Posteriorment, s’ha procedit a l’acte protocol·lari de tallar la cinta per inaugurar oficialment el vestíbul. Els encarregats de fer-ho han estat l’hereu de la Residència, Joan Badia, i la pubilla del Centre de Dia, Núria Bach.

D’aquesta manera s’ha culminat el procés de posada en marxa de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu, un equipament inaugurat el març del 2018, amb capacitat per a 30 persones al centre de dia i de 111 a la residència.

Ha estat un procés que va començar el setembre del 2013, quan la Fundació va comprar un solar de 650 m2 que va permetre desenvolupar l’ampliació de la residència i que va ser una realitat al gener del 2018. En el següent vídeo podeu veure com ha estat l’evolució, fase per fase, de la construcció de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu, amb il·lustracions de Galdric Sala:

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields