La Residència Mont Blanc, reconeguda amb el model d’excel·lència EFQM

La Residència Mont Blanc de Manresa ha obtingut el segell d’excel·lència EFQM 400+ de Qualitat en Gestió en la darrera renovació validada pel representant a Espanya del segell,Club de Excelencia en Gestión i l’auditora de qualitat més gran del món, Bureau Veritas. D’aquesta manera el centre manresà, revalida un model que actualment és en mans d’un nombre molt reduït de residències i, per tant, es posiciona com a capdavantera en els serveis a la gent gran en la implementació del model.

El model EFQM és un reconeixement europeu de l’European Foundation for Quality Management (EFQM) que, en el marc de referència per a la gestió, proposa l’ús de les bones pràctiques de les organitzacions excel·lents en el context europeu.

El Model EFQM d’Excel·lència està compost per nou criteris diferenciant clarament dues parts: el grup format pels anomenats “agents facilitadors” que es refereixen al que la fa organització i com ho fa, i el grup “resultats” que donen compte dels èxits obtinguts per l’organització respecte a tots els grups d’interès (clients, treballadors, societat, proveïdors, entre d’altres) i en relació a l’acompliment del pla estratègic.

El sistema de reconeixement atorga a les organitzacions:

  • Prestigi i confiança per a la societat, ja que només es reconeixen organitzacions realment excel·lents en la seva gestió i que compleixen amb els exigents requisits.
  • Seguretat i professionalitat, perquè els agents i el personal que intervenen i interactuen amb les organitzacions estan qualificades al màxim nivell.
  • Reconeixement europeu de la European Foundation for Quality Management (EFQM), amb seu a Brussel·les.

Properament, la Residència Mont Blanc rebrà el document de Bureau Veritas, que acredita l’obtenció del segell, i un altre diploma per part del Club de Excelencia en Gestión representant a Espanya de l’EFQM, en reconeixement del 400+.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields