La Transéquia 2021 aportarà els seus beneficis a projectes de recerca de Sant Andreu Salut i Althaia

La 37a edició de la Transéquia, del 7 al 31 de març, està marcada per la situació actual, que ha obligat a adaptar-ne el format. La COVID-19 ha generat un impacte enorme en diferents àmbits de la societat, amb especial incidència en el de la salut i, per això, els beneficis d’enguany aniran a la creació d’un ajut destinat al finançament de projectes de recerca científica mèdica sobre la Covid-19 per a professionals de Sant Andreu Salut i de la Fundació Althaia.

La Fundació Sant Andreu Salut ha col·laborat amb la Fundació Althaia i la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia per engegar aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu d’avançar en la recerca de la malaltia i les seves seqüeles.

L’ajut es dotarà un 50% amb els diners recollits a la Transéquia, i l’altre 50% amb fons propis de la Fundació Althaia. La convocatòria serà de caràcter intern, i es prioritzaran els projectes liderats per professionals d’Althaia i que incloguin també professionals de la Fundació Sant Andreu Salut.

La convocatòria vol posar en valor la recerca que es fa en el territori i contribuir a la retenció del talent científic que tenim i beneficiar directament a la població més propera. El projecte guanyador el decidirà un jurat format per dos membres de la Fundació Althaia, dos de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i un membre de la Fundació Sant Andreu Salut.

Les inscripcions poden ser de 5/10/25/30/45/50€ o la quantitat que es vulgui. Enguany només hi ha la opció online, des de la pàgina web transequia.cat/inscriu-te. Des de la mateixa pàgina també es podran adquirir els mallots exclusius de la Transéquia de l’edició passada a un preu de 15€ i samarretes a 10€.

La Transéquia 2021 durarà tres setmanes, del 7 al 31 de març de 2021, i es podrà fer tant a peu com corrent. Els recorreguts són circulars i transcorren per un únic terme. S’haurà de realitzar amb el grup bombolla i sempre que no superi les 6 persones, i caldrà mantenir la distància de seguretat indicada per les autoritats.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields