L’Escola Oms i de Prat de Manresa recapta gairebé 600 euros per al futur centre d’atenció integral de les cures pal·liatives

En un acte solidari de gran valor, l’Escola Oms i de Prat de Manresa va triar recaptar fons per al futur centre d’atenció integral de cures pal·liatives que impulsem des de Sant Andreu Salut, un projecte pioner a Catalunya que té com a objectiu oferir una atenció integral en el procés final de vida i el dol.

La col·laboració de l’Escola Oms i de Prat s’ha concretat en destinar la recaptació de la venda de productes creats pels mateixos infants durant la Fira de Nadal celebrada el passat 20 de desembre, una iniciativa liderada pel cicle infantil i Primària. Amb aquesta acció, l’escola es converteix en la primera entitat en recaptar fons per aquest projecte, destacant-se per la seva contribució activa a una causa de gran rellevància social i sanitària.

Andreu Quintana, responsable de Participació i de Captació de Fons de la Fundació Sant Andreu Salut, ha estat l’encarregat de visitar el centre educatiu i rebre la donació dels diners recaptats per part dels nens i nenes de P3, P4 i P5. Durant l’assemblea celebrada aquest dijous dia 25 de gener, s’ha explicat als infants el gran valor del seu gest i les línies generals del nou projecte, aconseguir fer sentir com a casa les persones que tenen malalties en fases molt avançades. Durant l’acte també s’ha lliurat el certificat de la donació de gairebé 600 euros, una quantitat que ha superat les expectatives inicials.

Des de Sant Andreu Salut agraïm a les famílies, l’equip docent i els alumnes de l’Escola Oms i de Prat, així com la Fundació La Pedrera per la seva participació i suport. La seva implicació en la Fira de Nadal no només aporta valuosos recursos per a la materialització del projecte, sinó que ajuda a difondre el projecte i també representa el compromís social cap a la Fundació.

Si esteu interessats en organitzar actes per ajudar a fer possible el nou espai d’atenció integral de les cures pal·liatives, el final de vida i el dol, o teniu qualsevol altra idea per participar, contacteu amb nosaltres al participa@santandreusalut.cat.

Per a més informació sobre el projecte, visiteu el web.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields