L’Hospital de Sant Andreu guanyarà dilluns una planta ‘no Covid’ i ja només en quedarà una ‘Covid’, amb 44 llits

L’Hospital de Sant Andreu passarà, aquest dilluns, a tenir tres de les seves quatre plantes, lliures de coronavirus. Després que durant les dues darreres setmanes l’equipament hagi vist disminuir el nombre d’ingressats per Covid-19 i el centre hagi deshabilitat les zones d’aïllament per a pacients amb coronavirus de les plantes 1 i 3, aquest dilluns la planta 4 també passarà a ser zona ‘no Covid’.

D’aquesta manera, l’Hospital de Sant Andreu mantindrà la zona d’aïllament per a pacients amb coronavirus de la planta 2, que actualment té un total de 44 llits. D’altra banda, les altres tres plantes (1, 3 i 4) sumen un total de 110 llits en zones lliures de Covid-19, xifra que representa el 72 % de la capacitat hospitalària.

Recordem que durant el pic de l’epidèmia, a mitjans del passat abril, l’Hospital va arribar a tenir 138 persones ingressades per Covid-19.

Les darreres setmanes el nombre de persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Sant Andreu ha descendit de manera significativa, cosa que està permetent començar a reprendre de manera gradual i amb molta cautela l’activitat habitual de l’equipament. Es tracta d’una activitat basada en un model d’atenció interdisciplinària que se centra, especialment, en tenir cura de les persones i que té com a objectiu assistencial promoure l’autonomia i la funcionalitat dels pacients, oferir un bon grau d’atenció i millorar l’adaptació de la persona als episodis que van apareixent, sobretot en edats avançades.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields