L’Hospital de Sant Andreu intensifica les mesures de contenció del coronavirus

Sant Andreu Salut informa a les persones ateses, familiars i professionals de l’Hospital de Sant Andreu que ha actualitzat i intensificat les mesures de contenció del Coronavirus (SARS-Cov-2).

Per a tot això, informem que:

  • Queden prohibides totes les visites a l’Hospital de Sant Andreu, excepte les dels familiars de les persones ingressades en procés de final de vida.
  • L’Hospital de Sant Andreu posarà a disposició de les persones ateses una tauleta i un telèfon mòbil per tal de facilitar la comunicació amb els seus familiars, a través de vídeotrucades i trucades. Un professional de Sant Andreu acompanyarà la persona atesa en l’ús dels dispositius per si necessita ajuda.
  • No caldrà portar roba neta a les persones ateses, ja que es facilitarà a totes les persones de l’Hospital de Sant Andreu una bata, que serà canviada, com a mínim, cada dia. D’aquesta manera s’evitarà l’entrada i sortida de roba de l’usuari del centre.
  • Per rebre informació de l’estat de salut dels seus familiars, caldrà que les trucades es facin al telèfon de contacte de l’Hospital: 938743312.

– Unitat 1: extensió 2201, de 13 a 14 h

– Unitat 2: extensió 2202, de 10 a 11 h

– Unitat 3A: extensió 2231, de 14 a 15 h

– Unitat 5: extensió 2205, d’11 a 12 h

– Unitat 6: extensió 2206, de 12 a 13 h

  • Continua suspesa l’activitat a l’Hospital de Dia.
  • Continua suspesa l’activitat de les consultes externes, que en la mesura del possible se seguiran fent telefònicament.
  • Es reforcen les mesures higièniques de les persones ateses.

L’objectiu de les mesures és protegir al grup de població més vulnerable davant la infecció: els pacients atesos als nostres centres. Aquestes mesures entren en vigor el 19 de març de 2020, i seran susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica.

Us mantindrem informats de qualsevol canvi important. Moltes gràcies.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields