L’Hospital de Sant Andreu intensifica les mesures de contenció del coronavirus

Sant Andreu Salut informa a les persones ateses, familiars i professionals de l’Hospital de Sant Andreu que ha actualitzat i intensificat les mesures de contenció del Coronavirus (SARS-Cov-2).

Per a tot això, informem que:

  • Queden prohibides totes les visites a l’Hospital de Sant Andreu, excepte les dels familiars de les persones ingressades en procés de final de vida.
  • L’Hospital de Sant Andreu posarà a disposició de les persones ateses una tauleta i un telèfon mòbil per tal de facilitar la comunicació amb els seus familiars, a través de vídeotrucades i trucades. Un professional de Sant Andreu acompanyarà la persona atesa en l’ús dels dispositius per si necessita ajuda.
  • No caldrà portar roba neta a les persones ateses, ja que es facilitarà a totes les persones de l’Hospital de Sant Andreu una bata, que serà canviada, com a mínim, cada dia. D’aquesta manera s’evitarà l’entrada i sortida de roba de l’usuari del centre.
  • Per rebre informació de l’estat de salut dels seus familiars, caldrà que les trucades es facin al telèfon de contacte de l’Hospital: 938743312.

– Unitat 1: extensió 2201, de 13 a 14 h

– Unitat 2: extensió 2202, de 10 a 11 h

– Unitat 3A: extensió 2231, de 14 a 15 h

– Unitat 5: extensió 2205, d’11 a 12 h

– Unitat 6: extensió 2206, de 12 a 13 h

  • Continua suspesa l’activitat a l’Hospital de Dia.
  • Continua suspesa l’activitat de les consultes externes, que en la mesura del possible se seguiran fent telefònicament.
  • Es reforcen les mesures higièniques de les persones ateses.

L’objectiu de les mesures és protegir al grup de població més vulnerable davant la infecció: els pacients atesos als nostres centres. Aquestes mesures entren en vigor el 19 de març de 2020, i seran susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica.

Us mantindrem informats de qualsevol canvi important. Moltes gràcies.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields