L’Hospital de Sant Andreu manté la suspensió de les visites, excepte a pacients en fase de final de vida

Sant Andreu Salut informa que, degut a l’alt risc de contagi de la Covid-19 que hi continua havent, es manté la suspensió de les visites decretada el 3 de novembre. L’Hospital únicament permet les visites de pacients que es trobin en fase de final de vida.

Recordem que l’Hospital de Sant Andreu (HSA) és un centre d’atenció intermèdia que actualment dona cobertura a l’hospital d’aguts de la comarca (Althaia). Una part important de les persones ateses a l’HSA provenen d’allà i són, majoritàriament, perfils fràgils: malalts crònics complexos i d’edat avançada. I volem garantir-ne la seguretat.

En totes les unitats en les quals s’han suspès les visites, es continuaran potenciant les videotrucades entre pacients i familiars per mantenir el vincle, ja que contribueixen a millorar l’estat anímic de les persones ateses i aporten tranquil·litat a les famílies.

Mesures en les visites a pacients en final de vida:

  • Les famílies han de portar mascareta pròpia.
  • Cal desinfectar-se les mans a l’arribada i a la sortida del centre.
  • És obligatori registrar-se i identificar-se a l’entrada i a la sortida, a Admissions. És un requisit del Catsalut per al seguiment epidemiològic de la pandèmia.
  • El centre facilitarà una mascareta als familiars que s’hauran de posar a sobre la seva i serà obligari portar les dues mascaretes durant tota la seva estada.
  • Cal informar de qualsevol persona que no es trobi bé (cefalea, febrícula, diarrea) i amb símptomes de sospita de covid-19, ja que no podrà accedir al centre.
  • Cal mantenir la distància de seguretat i minimitzar el contacte amb superfícies.
  • Cal desinfectar-se les mans sovint mentre sigueu a l’habitació del pacient.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields